CULTUURTAFEL VAN VEEL

Gezellig genieten met elkaar

Aan de CultuurTafel Van Veel wordt gedineerd door mensen die elkaar nog niet kennen of wel kennen en zin hebben er op uit te gaan. Of gewoon even geen zin hebben om te koken. Kan allemaal. Elke laatste dinsdag van de maand schuiven we de tafels aan elkaar in Cafe Toneelschuur en serveert Restaurant Dijkers een 'daghap', vegetarisch kan ook. Er zitten altijd mensen aan tafel om je te ontvangen. Na de maaltijd heeft de Toneel- en Filmschuur plaatsen voor jullie gereserveerd voor een theater- of dansvoorstelling of film. Als je wil kun je voorafgaand aan de theater- of dansvoorstellig een korte inleiding bezoeken, waarin journaliste Ziggy Klazes de regisseur of choreograaf interviewt.

Een kaartje voor de CultuurTafel Van Veel (Dagmenu, Voorstelling of Film, met inleiding voor de liefhebber) kan gekocht worden bij de kassa van de Toneelschuur, online of telefonisch. Kaarten kopen voor de CultuurTafel Van Veel kan tot en met de zondag voorafgaand aan de betreffende CultuurTafel Van veel.

NB. Heb je een Haarlempas? Dan betaal je E 5,- voor het dagmenu en mag je daarna gratis naar de voorstelling (met inleiding) of film. Kaarten met Haarlempas zijn uitsluitend te koop aan de kassa, op vertoon van Haarlempas.

HET PROGRAMMA

Di 30 april, 18.30 uur              
Dansvoorstelling The Protagonist, Korzo Producties/ Dunja Josic, aanvang 20:30 uur, inleiding 19:45 uur
Dunja Jocic is een van de spannendste, nieuwe choreografen in Nederland, die in 2018 de Prijs van de Nederlandse Dansdagen ontving. Vanuit een even originele als compromisloze visie op dans maakt zij hallucinerende en filmische voorstellingen met een elektrisch geladen en grillig virtuoze danstaal.
Prijs (dagmenu, inleiding plus voorstelling) E 25,50,- normaal / E 5,- met Haarlempas
KOOP HIER UW KAARTEN

Di 28 mei, 18.00 uur         
Film Christo, Walking on water, aanvang 19:00 uur
Tien jaar na het overlijden van zijn vrouw en partner Jeanne-Claude, besluit de internationaal gerenommeerde kunstenaar Christo het kunstwerk te realiseren dat zij samen jaren eerder al voor ogen hadden: The Floating Piers. Christo geeft de filmmakers volledige toegang tot het proces, van de opkomst tot de voltooiing van zijn meest recente grootschalige kunstinstallatie.
Prijs (dagmenu plus film) E 19,- normaal/ E 5,- met Haarlempas
KOOP HIER UW KAARTEN

Dunja Jocic I Korzo producties - The Protagonist

Surrealistische voorstelling waarin een vrouw zowel haar on- als offline identiteit dreigt te verliezen 

Christo: Walking on Water Andrey Paounov documentaire kunstenaar film Filmschuur Haarlem

Een energieke, liefdevolle en onnavolgbare reis naar Christo’s wereld, soms op het randje van het absurde

Voorstellingen

  • 18:30
  • 18:00