Boek&Schuur

Boek&Schuur 2018/2019

BOEK&SCHUUR rondom Vasalis - altijd vandaag, Een man die slaapt (Perec) en Het temmen van de feeks (Shakespeare).

Boekhandel Athenaeum Haarlem en de Toneelschuur bieden ook dit theaterseizoen drie literaire avonden aan, onder de noemer BOEK&SCHUUR. Het aantal plekken is beperkt. Moderator van deze avonden is psycholoog, schrijver en moderator Thijs Launspach.

Boek&Schuur is een literaire theateravond die bestaat uit een uitgebreide inleiding, gevolgd door een dagmenu in Café Toneelschuur en een bezoek aan een theatervoorstelling. Tijdens de inleiding gaat Thijs Launspach in gesprek met spraakmakende kenners van het boek en de theatermakers van de voorstelling die u die avond gaat zien.

De literaire avond kost E 47,50: Dit is inclusief literair gesprek, dagmenu (inclusief een wijntje en koffie met bonbon), toegang voorstelling en literair cadeau. De kaarten zijn te koop online en bij de kassa’s van de Toneelschuur Haarlem. Het aantal plekken is beperkt. Voor deelname hoeft u het boek niet gelezen te hebben.

Programma:

18.30 uur: Literair gesprek in de bibliotheek van de Toneelschuur
19.30 uur: Dagmenu in Café Toneelschuur (hoofdgerecht plus koffie met bonbon) met een wijntje
20.30 uur: Voorstelling in de Toneelschuur

EEN MAN DIE SLAAPT
BOG. EN HET ZUIDELIJK TONEEL
DO 20 DEC, 18.00 UUR
De werkelijkheid, gevangen in vlindernetje van taal. Muzikale voorstelling waarin BOG. de woorden van een van hun grootste inspiratiebronnen, de Franse schrijver Georges Perec, herleest om het alledaagse, het tijdloze, het eenzame en het gemeenschappelijke van het menselijk bestaan voelbaar te maken.
KOOP HIER UW KAARTEN

Het literaire gesprek vindt plaats onder leiding van Thijs Launspach met de theatermakers van BOG. en schrijver, historicus en journalist Daan Heerma van Voss.

HET TEMMEN VAN DE FEEKS
TONEELSCHUUR PRODUCTIES/ NINA SPIJKERS
ZA 2 MRT, 18.30 UUR
In Het temmen van de feeks laat regisseur Nina Spijkers alle vrouwenrollen door mannen spelen en alle mannenrollen door vrouwen. Een feestelijke voorstelling met nepwimpers, muziek en de prachtige taal van Shakespeare.
KOOP HIER UW KAARTEN

Het literaire gesprek vindt plaats onder leiding van Thijs Launspach met regisseuse Nina Spijkers en schrijfster Niña Weijers.

Geen actuele speeltijden