Isle of Dogs

Wes Anderson
Laatste vertoningen

De prachtig geanimeerde nieuwe film van Wes Anderson

Na het uitroepen van de noodtoestand worden alle honden van Megasaki City verbannen naar Trash Island, een grote afvalstortplaats. Een twaalfjarig pleegkind van de corrupte burgemeester Kobayashi, Atari, steekt in een Junior-Turbo Prop vliegtuigje in zijn eentje de rivier over op zoek naar zijn hond Spots. Eenmaal aangekomen op Trash Island begint hij samen met een groep nieuwgevonden bastaard-vrienden aan een epische reis die het lot en de toekomst van de hele provincie zal bepalen.
De nieuwe film van de unieke regisseur Wes Anderson (‘Fantastic Mr. Fox’, ‘Moonrise Kingdom’, ‘The Grand Budapest Hotel’), met de stemmen van onder meer Bryan Cranston, Scarlett Johansson, Frances McDormand, Bill Murray, Edward Norton, Tilda Swinton en Ken Watanabe.

Filmschuur eXtra
Op zaterdagmiddag 12 mei wordt de film voorafgegaan door een lezing van Filmkrantjournalist Basje Boer. De inleiding begint om 14:15 uur, de film wordt aansluitend vertoond.

pers

"In Isle of Dogs ontdek je steeds weer andere details om verliefd op te worden" de Volkskrant****

"En zo is ook de virtuoze Japanse fantasiewereld van Isle of Dogs uiteindelijk het toneel voor een verlegen verhaal over eenzaamheid en de behoefte aan toenadering, de rode draad van al zijn films" NRC****

Lees de recensie in het NRC****
Lees de recensie in de Volkskrant****

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar
Angst

Geen actuele speeltijden