Adres & Route

Block
Toneelschuur Steef Fleur

Adres

Toneelschuur & Filmschuur
Lange Begijnestraat 9
2011 HH Haarlem
kassa: 023-5173910
kantoor: 023-5173900
informatie@toneelschuur.nl (geen reserveringen)

N.B. artiesteningang / afleveradres / adres postpakketten (ma-vr tussen 9.30 en 17.30 uur):

Toneelschuur & Filmschuur
Korte Begijnestraat 2
2011 HC Haarlem

ROUTE

vanaf het station

Op Station Haarlem neemt u de uitgang aan de centrumzijde. Loop de Jansweg (aan uw linkerhand) in. De Jansweg loopt over in de Jansstraat, blijf rechtdoor lopen, langs de Rooms Katholieke Sint Josephkerk tot aan de Lombardsteeg (na huisnummer 71). Loop deze in en u komt uit bij de Toneelschuur. Vanaf het station is het ongeveer tien minuten lopen naar de Toneelschuur & Filmschuur. NB: de Jansweg en de Jansstraat zijn eenrichtingsverkeer. Bovengenoemde route is niet per auto te volgen.

auto

Vanaf de A9 neemt u de afslag Haarlem (Rottepolderplein). U komt via de A200 Haarlem binnen. Vanaf hier volgt u de P-borden naar parkeergarage De Appelaar, De Kamp, Stationsplein of de Raaks.

Vrachtwagens

Zie de route onder het kopje Techniek

parkeren

Vanaf hier volgt u de P-borden naar parkeergarage De Appelaar, De Kamp, Stationsplein of de Raaks.
Parkeergarage De Appelaar is snel vol (vooral op donderdag t/m zaterdagavond), wij raden aan één van de andere parkeergarages te kiezen.

GEHANDICAPTENPARKEERPLAATS

Met een Europese gehandicaptenparkeerkaart kunt u in Haarlem gratis parkeren op de algemene gehandicaptenparkeerplaatsen en in de parkeervakken op straat. In de parkeergarages moet u wel betalen. De dichtstbijzijnde gehandicaptenparkeerplaats bevindt zich op de Jansstraat.

fietsenstalling

Bij de Toneelschuur is beperkte mogelijkheid om uw fiets neer te zetten. In de Smedestraat (op 250 meter van de Toneelschuur) is een gratis fietsenstalling, overdekt en bewaakt. Geopend van maandag t/m woensdag tot 24.00 uur, donderdag tot 02.00 uur en vrijdag & zaterdag tot 05.00 uur. Op zondagen is de fietsenstalling alleen geopend tijdens koopzondagen en/of evenementen van 12.00 tot 18.00 uur. Wij verzoeken u om bij bezoek aan de Toneelschuur gebruik te maken van deze stalling.

Adres Toneelschuur & Filmschuur