wo 26 sep

Jubileumtegel van Joost Swarte

Toneelschuur En Filmschuur en Kunst centrum Haarlem presenteren een speciale jubileumtegel: Een Hollands witje met een prent van de Haarlemse striptekenaar Joost Swarte, verpakt in een cadeaudoosje met een bon voor kunst en theater.

 

di 25 sep

Workshops Toneeltekst lezen en schrijven

De Toneelschuur organiseert in oktober en november in samenwerking met de Bibliotheek Zuid-Kennemerland twee unieke workshops, namelijk een workshop Toneeltekst lezen en Toneeltekst schrijven. Door middel van de workshops leer je op een andere manier naar de voorstellingen kijken. Ook geeft het een uniek kijkje achter de schermen.

wo 19 sep

Toneelkijkerprijs 2017/2018 voor Het lijden van de jonge Werther

'Het lijden van de jonge Werther' (regie: Eline Arbo) van Toneelschuur Producties heeft de Toneelkijkerprijs 2017/2018 van Het Nationale Theater gewonnen.

vr 14 sep

Marelie van Rongen nieuwe directeur Toneelschuur

‘Het is een jeugddroom om in de Toneelschuur te werken’

vr 14 sep

Met CultuurTafel Van Veel naar film SIR

De CultuurTafel van Veel is een avondje uit voor alle Haarlemmers. Elke laatste dinsdag van de maand worden de tafels aan elkaar geschoven en wordt een smakelijke daghap geserveerd in het Theatercafé. Na het eten wordt gezamenlijk een theater-, dansvoorstelling of film bezocht. 

vr 7 sep

Eline Arbo wint de BNG Bank Theaterprijs 2018

Eline Arbo heeft tijdens de opening van het Nederlands Theater Festival de BNG Bank Theaterprijs 2018 ontvangen. Ze krijgt deze prijs ter waarde van 45.000 euro voor haar regie van de Toneelschuur productie Het lijden van de jonge Werther.

do 23 aug

HAARLEM CULTUUR FESTIVAL

In verband met het 50 jarig bestaan van de Toneel- en Filmschuur opent zij het Culturele Seizoen spectaculair met extra succesvoorstellingen van GOD VAN DE SLACHTING door Het Volk (wo 5 t/m vr 7 sep) en REVOLUTIONARY ROAD door Theater Rotterdam/ Toneelschuur Producties (do 6 en vr 7 sep). Op zaterdag 8 en zondag 9 september heeft de Toneel- en Filmschuur een bomvol programma voor alle leeftijden tijdens het Haarlem Cultuur Festival. Het merendeel van het programma is gratis, voor een aantal voorstellingen geldt een toegangsprijs. Hieronder staat het programma in vogelvlucht, gedetailleerde informatie vind je hier.

do 28 jun

Kijkje achter de schermen in de Toneelschuur

Ieder seizoen groeit het aantal deelnemers aan de succesvolle toneelkijkreeksen van de Toneelschuur, en het aantal series om uit te kiezen groeit mee! Toneelkijker worden is niet alleen een voordelige manier om veel naar theater te gaan, het is ook leuk om samen met medetheaterliefhebbers niet alledaagse voorstellingen te zien. Na de zomer starten er weer nieuwe reeksen met leuke extra’s, zorgvuldig geselecteerd door de programmeurs. Meer weten is meer kijkplezier! De kaartverkoop is gestart, er is beperkt plek. 

di 26 jun

Geluk van Toneelschuur Producties naar Lowlands Festival

De voorstelling Geluk van Nina Spijkers is opgenomen in het Theater- en Dansprogramma van A Campingflight to Lowlands Festival, kortweg Lowlands. 

Pagina's