do 28 jun

Kijkje achter de schermen in de Toneelschuur

Ieder seizoen groeit het aantal deelnemers aan de succesvolle toneelkijkreeksen van de Toneelschuur, en het aantal series om uit te kiezen groeit mee! Toneelkijker worden is niet alleen een voordelige manier om veel naar theater te gaan, het is ook leuk om samen met medetheaterliefhebbers niet alledaagse voorstellingen te zien. Na de zomer starten er weer nieuwe reeksen met leuke extra’s, zorgvuldig geselecteerd door de programmeurs. Meer weten is meer kijkplezier! De kaartverkoop is gestart, er is beperkt plek. 

di 26 jun

Geluk van Toneelschuur Producties naar Lowlands Festival

De voorstelling Geluk van Nina Spijkers is opgenomen in het Theater- en Dansprogramma van A Campingflight to Lowlands Festival, kortweg Lowlands. 

vr 22 jun

Het lijden van de jonge Werther wint Toneelkijkerprijs 17/18

Er zijn vele prijzen die je kunt winnen en wilt winnen, maar door het publiek uitgekozen worden als favoriete voorstelling van het seizoen is natuurlijk de allermooiste prijs die je maar kunt wensen!

ma 4 jun

Bestel nu met vroegboekkorting ons jubileumboek!

Ter gelegenheid van onze verjaardag geven we een omvangrijk en rijk geïllustreerd boek uit over de bijzondere geschiedenis van ons theater, een unieke publicatie over 50 jaar Toneelschuur.

di 22 mei

Toneelschuur Producties presenteert seizoen 2018/2019

Toneelschuur Producties presenteert in het theaterseizoen 2018/2019. Vijf nieuwe voorstellingen van vijf van de spannendste makers van dit moment.

Vroegboekbrochure

ma 21 mei

Start Kaartverkoop

cultuurtafel van veel

vr 18 mei

Cultuurtafel Van Veel

Avondje uit voor alle Haarlemmers

Dit jaar bestaat de Toneel- en Filmschuur 50 jaar. Onder het motto ‘Toneelschuur: vijftig jaar vooruit’ viert de Toneelschuur een theaterseizoen lang feest. De jubileumspecial CultuurTafel van Veel is een avondje uit voor alle Haarlemmers. Elke laatste dinsdag van de maand worden de tafels aan elkaar geschoven en wordt een smakelijke daghap geserveerd in het Theatercafé. Na het eten wordt gezamenlijk een theater-, dansvoorstelling of film bezocht. Bezoekers met een HaarlemPas betalen slechts € 5,00 voor deze avond uit. Zo viert het theater het jubileumfeest met alle Haarlemmers. De CultuurTafel van Veel is een samenwerking met De Tafel van Veel en BUUV en wordt mede mogelijk gemaakt door Rotary Haarlem. Kaartverkoop voor de CultuurTafel Van Veel start op dinsdag 22 mei. Er is beperkt plek.

Toneelschuur Haarlem Vroegboekbrochure theaterbrochure 2018 2019

wo 9 mei

Vroegboekbrochure Theaterseizoen 2018 - 2019

Dit jaar bestaat de Toneelschuur 50 jaar. Onder het motto ‘Toneelschuur: vijftig jaar vooruit’ vieren we een theaterseizoen lang feest. 

Pagina's