vr 22 jun

Het lijden van de jonge Werther wint Toneelkijkerprijs 17/18

Er zijn vele prijzen die je kunt winnen en wilt winnen, maar door het publiek uitgekozen worden als favoriete voorstelling van het seizoen is natuurlijk de allermooiste prijs die je maar kunt wensen!

ma 4 jun

Bestel nu met vroegboekkorting ons jubileumboek!

Ter gelegenheid van onze verjaardag geven we een omvangrijk en rijk geïllustreerd boek uit over de bijzondere geschiedenis van ons theater, een unieke publicatie over 50 jaar Toneelschuur.

di 22 mei

Toneelschuur Producties presenteert seizoen 2018/2019

Toneelschuur Producties presenteert in het theaterseizoen 2018/2019. Vijf nieuwe voorstellingen van vijf van de spannendste makers van dit moment.

Vroegboekbrochure

ma 21 mei

Start Kaartverkoop

cultuurtafel van veel

vr 18 mei

Cultuurtafel Van Veel

Avondje uit voor alle Haarlemmers

Dit jaar bestaat de Toneel- en Filmschuur 50 jaar. Onder het motto ‘Toneelschuur: vijftig jaar vooruit’ viert de Toneelschuur een theaterseizoen lang feest. De jubileumspecial CultuurTafel van Veel is een avondje uit voor alle Haarlemmers. Elke laatste dinsdag van de maand worden de tafels aan elkaar geschoven en wordt een smakelijke daghap geserveerd in het Theatercafé. Na het eten wordt gezamenlijk een theater-, dansvoorstelling of film bezocht. Bezoekers met een HaarlemPas betalen slechts € 5,00 voor deze avond uit. Zo viert het theater het jubileumfeest met alle Haarlemmers. De CultuurTafel van Veel is een samenwerking met De Tafel van Veel en BUUV en wordt mede mogelijk gemaakt door Rotary Haarlem. Kaartverkoop voor de CultuurTafel Van Veel start op dinsdag 22 mei. Er is beperkt plek.

Toneelschuur Haarlem Vroegboekbrochure theaterbrochure 2018 2019

wo 9 mei

Vroegboekbrochure Theaterseizoen 2018 - 2019

Dit jaar bestaat de Toneelschuur 50 jaar. Onder het motto ‘Toneelschuur: vijftig jaar vooruit’ vieren we een theaterseizoen lang feest. 

do 1 feb

Kaartverkoop 2 Turven Hoog gestart

Koop nu kaarten voor de allermooiste peuter- en kleutervoorstellingen op tweede paasdag

di 30 jan

Nieuw: online reserveren met Cineville

Vanaf vandaag ook via de website reserveren met Cinevillepas mogelijk

ma 22 jan

'Whitney Houston, We've got a problem' wint Dial Q Filmquiz #5

Wederom een succesvolle Dial Q Filmquiz in de Filmschuur

Pagina's