Tripping on the Verge van Lars Muller wint juryprijs tijdens spannende finale filmwedstrijd Shoot Your Shot #13

Lars Muller heeft met zijn film ‘Tripping on the Verge’ de juryprijs gewonnen tijdens de feestelijke finale van Shoot Your Shot #, de filmcompetitie van de Filmschuur. De korte klei animatie film gaat over een drugstrip van een jonge jongen.
Over de film van Lars zei de jury: “Wat een creatieve, visuele stijl heeft Lars Muller gevonden in zijn stop motion.” ‘Tripping on the Verge’ wordt van donderdag 21 t/m woensdag 27 december vertoond als voorfilm bij alle films van de Filmschuur. Daarnaast kreeg de winnaar een waardebon van Open Studio aangeboden en EYE Filmmuseum Amsterdam biedt een plek aan in de MovieZone Jury op één van de grote filmfestivals en gratis toegang voor de MovieZone Talent Day.

‘Toevlucht’ van Berne Vendel won de publieksprijs. Deze film is komende donderdag 21 december te zien als eerste film tijdens ‘De Dag van de Korte Film’ om 19.15 uur.

De derde prijs ging naar Tamar Aydin met zijn film ‘Be Mine’. De tweede prijs ging naar Cas van Doornik met zijn film ‘Condemned’. De aanmoedingsprijs dit jaar ging naar Meike van der Ploeg met haar documentaire 'Lahsen'.

De winnende films zijn terug te vinden op www.shootyourshot.nl


Foto: Winnaars, jury en presentatoren van Shoot Your Shot #13, fotograaf: Martine Groen