vr 14 sep

Marelie van Rongen nieuwe directeur Toneelschuur

‘Het is een jeugddroom om in de Toneelschuur te werken’

vr 14 sep

Met CultuurTafel Van Veel naar film SIR

De CultuurTafel van Veel is een avondje uit voor alle Haarlemmers. Elke laatste dinsdag van de maand worden de tafels aan elkaar geschoven en wordt een smakelijke daghap geserveerd in het Theatercafé. Na het eten wordt gezamenlijk een theater-, dansvoorstelling of film bezocht. De eerste CultuurTafel van Veel vindt plaats op dinsdag 25 september om 18:00 uur. Na het eten staat om 19.15 uur de film Sir op het programma. Bezoekers met een HaarlemPas betalen slechts € 5,00 voor deze avond uit. Zo viert het theater het jubileumfeest (de Toneel- en Filmschuur bestaat dit jaar 50 jaar) met alle Haarlemmers. De CultuurTafel van Veel is een samenwerking met De Tafel van Veel en BUUV en wordt mede mogelijk gemaakt door Rotary Haarlem.

vr 7 sep

Eline Arbo wint de BNG Bank Theaterprijs 2018

Eline Arbo heeft tijdens de opening van het Nederlands Theater Festival de BNG Bank Theaterprijs 2018 ontvangen. Ze krijgt deze prijs ter waarde van 45.000 euro voor haar regie van de Toneelschuur productie Het lijden van de jonge Werther.

do 23 aug

HAARLEM CULTUUR FESTIVAL

In verband met het 50 jarig bestaan van de Toneel- en Filmschuur opent zij het Culturele Seizoen spectaculair met extra succesvoorstellingen van GOD VAN DE SLACHTING door Het Volk (wo 5 t/m vr 7 sep) en REVOLUTIONARY ROAD door Theater Rotterdam/ Toneelschuur Producties (do 6 en vr 7 sep). Op zaterdag 8 en zondag 9 september heeft de Toneel- en Filmschuur een bomvol programma voor alle leeftijden tijdens het Haarlem Cultuur Festival. Het merendeel van het programma is gratis, voor een aantal voorstellingen geldt een toegangsprijs. Hieronder staat het programma in vogelvlucht, gedetailleerde informatie vind je hier.

do 28 jun

Kijkje achter de schermen in de Toneelschuur

Ieder seizoen groeit het aantal deelnemers aan de succesvolle toneelkijkreeksen van de Toneelschuur, en het aantal series om uit te kiezen groeit mee! Toneelkijker worden is niet alleen een voordelige manier om veel naar theater te gaan, het is ook leuk om samen met medetheaterliefhebbers niet alledaagse voorstellingen te zien. Na de zomer starten er weer nieuwe reeksen met leuke extra’s, zorgvuldig geselecteerd door de programmeurs. Meer weten is meer kijkplezier! De kaartverkoop is gestart, er is beperkt plek. 

di 26 jun

Geluk van Toneelschuur Producties naar Lowlands Festival

De voorstelling Geluk van Nina Spijkers is opgenomen in het Theater- en Dansprogramma van A Campingflight to Lowlands Festival, kortweg Lowlands. 

vr 22 jun

Het lijden van de jonge Werther wint Toneelkijkerprijs 17/18

Er zijn vele prijzen die je kunt winnen en wilt winnen, maar door het publiek uitgekozen worden als favoriete voorstelling van het seizoen is natuurlijk de allermooiste prijs die je maar kunt wensen!

ma 4 jun

Bestel nu met vroegboekkorting ons jubileumboek!

Ter gelegenheid van onze verjaardag geven we een omvangrijk en rijk geïllustreerd boek uit over de bijzondere geschiedenis van ons theater, een unieke publicatie over 50 jaar Toneelschuur.

Pagina's