Voor iedere Starring # zijn wij opzoek naar acteurs in de leeftijd 15 t/m 21 jaar. In het seizoen 2017/2018 regisseert Loek de Bakker onze Starring #21. Het uitgangspunt van elke Starring # is anders en het eindresultaat is minstens zo divers! Aanmelden voor de audities van Starring # kan via starring@toneelschuur.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 19 januari 2018. 

Op 28 januari 2018 vinden de audities voor deze productie plaats. 


“Ik sprong ongeveer een gat in de lucht toen er aan de andere kant van de lijn gevraagd werd ik of ik mee zou willen doen in Starring #19. YESSSSSSSSSSS!! Mijn humeur was de rest van de week stralend. Ja, zélfs op maandagochtend tijdens scheikunde. Nu ik dit type hebben we al een repetities gehad. We hebben een ontzettend leuke groep en ik heb ontzettend veel zin om met z’n allen een mooi, goed, leuk stuk te maken!” (Uit de blog van Lot Bruijs, deelnemer Starring #19)

 

Starring # is dé jongerenproductie van Haarlem en omstreken. Elke Starring # voorstelling is anders: de regisseur kan kiezen voor bewegingstheater of dans, maar ook een stuk van Shakespeare kan het uitgangspunt vormen. Voor succesvolle regisseurs zoals Daria Bukvic, Thibaud Delpeut, Olivier Diepenhorst en Casper Vandeputte vormden hun versies van Starring # een eerste kennismaking met Toneelschuur Producties. Inmiddels zijn er zelfs spelers van Starring # doorgestroomd naar de toneelschool!