informatieve bijeenkomst nalaten aan cultuur in haarlem - dinsdag 5 juni van 10:00 tot 13:00 uur

Meer informatie en aanmelden

 

NALATEN

U kunt op een bijzondere manier bijdragen aan de toekomst van de Toneelschuur: door ons op te nemen in uw testament. U kunt daarbij ook kiezen uit specifieke bestemmingen, zoals theater, dans of talentontwikkeling. U bepaalt met een testament zélf wat er later met uw bezit gebeurt.

Het kan fijn zijn om te weten dat alles goed geregeld is, en te leven in het besef dat u ook in de toekomst bijdraagt aan wat u na aan het hart ligt. Een mooie manier om aan toekomstige generaties door te geven wat in uw leven van waarde is. 

U hoeft geen belasting te betalen over uw erfenis, dus uw volledige gift komt ten goede aan ons theater, filmhuis en/of talentontwikkeling.

BEGELEIDING BIJ HET OPNEMEN IN UW TESTAMENT

Wilt u meer weten over het opnemen in uw testament, dan kunt u geheel vrijblijvend de informatiemap aanvragen: 'Nalaten aan de Toneelschuur'.

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om de Toneelschuur in uw erfenis op te nemen. Zo kunnen wij uw specifieke wensen bespreken en u op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen. Een notaris kan u begeleiden bij het opstellen of wijzigen van uw testament.

Heeft u De Toneelschuur opgenomen in uw testament? Laat het ons weten. U kunt een kopie van het gedeelte van uw testament opsturen waarin u De Toneelschuur benoemt.
Voor vragen, advies en begeleiding kunt u contact opnemen met Annette de Bock
Telefoon: 023 - 5173900
E-mail: annette@toneelschuur.nl