Mede dankzij onze Vrienden leveren wij al 50 jaar met onze theater- en filmprogrammering en eigen voorstellingen van Toneelschuur Producties een grote bijdrage aan de stad Haarlem en het Nederlandse theaterlandschap. Particuliere inkomsten worden voor ons van steeds groter belang. Met uw Vriendschap draagt u bij aan het voortbestaan van de Toneelschuur & Filmschuur en kunnen wij mooie, bijzondere en indrukwekkende voorstellingen en films programmeren in uw en ons (t)huis. Uw Vriendschap zorgt voor een groter draagvlak en geeft makers van de toekomst een kans Wilt u ook in de toekomst blijven genieten van alles wat de Schuur biedt? Word Vriend!

VRIENDEN WORDEN?

VRIEND

Voor € 25,00 per jaar bent u Vriend van de Toneelschuur & Filmschuur.

HUISVRIEND (NIEUW)

Speciaal voor ons jubileumjaar hebben we een nieuwe Vriendschap. Voor € 50,00 per jaar steunt u de toekomst van ons (t)huis. U bent dan HuisVriend van de Toneelschuur & Filmschuur.

DIKKE VRIEND

Voor € 100,- per jaar maakt u een verschil. U bent dan Dikke Vriend van de Toneelschuur & Filmschuur.

Natuurlijk is Vriendschap wederzijds! Als dank voor uw Vriendschap ontvangt u de volgende voordelen:

•    Vriendenkorting voor theater- en filmvoorstellingen
•    Uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendenavond
•    2x per jaar de Vriendennieuwsbrief

Dikke Vrienden ontvangen daarnaast:
•    Uitnodiging voor een première of try-out van een Toneelschuur Productie. Het eerste kaartje is gratis


KOOP DIRECT UW VRIENDSCHAP ONLINE


VRIEND VOOR HET LEVEN

Wilt u de Toneelschuur & Filmschuur voor een langere periode ondersteunen? Als Vriend voor het Leven schenkt u gedurende een periode van minimaal vijf jaar een bedrag van € 500,- of meer. Tevens geniet u over dit bedrag een aanzienlijk fiscaal voordeel.

Als Vriend voor het Leven geniet u over uw schenking een aanzienlijk fiscaal voordeel. De Toneelschuur is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) waardoor u fiscaal voordelig kunt schenken. Via een schriftelijke overeenkomst is het mogelijk periodieke giften fiscaal aftrekbaar te maken. Hiermee ligt het fiscale voordeel al snel tussen de 42% en 52% (afhankelijk van uw inkomen en leeftijd). Een schenking van € 500,- betekent bijvoorbeeld in belastingtarief 42% een jaarlijkse netto uitgave van € 237,-. U ontvangt dezelfde voordelen als Dikke Vrienden.
Meer over schenkingsmogelijkheden vindt u hier.

Als Vriend voor het Leven bent u lid van de Kring. Leden van de Kring houden van cultuur en voelen zich betrokken bij ons huis en de ontwikkeling van onze jonge talenten bij Toneelschuur Producties. U wordt twee maal per jaar uitgenodigd voor een borrel of etentje voorafgaand aan een voorstelling of randprogramma. Dit is een mooie gelegenheid voor artistieke en interessante ontmoetingen.

VRIEND VOOR HET LEVEN WORDEN?

Download hier het aanmeldingsformulier (schenkingsakte)

Meer informatie?

Neem contact op met Loïse Wolfs (Relatiebeheer) via vrienden@toneelschuur.nl of 023 517 39 00.