Kill all kids

Orkater / iona&rineke

Verontrustend toekomstscenario

In Kill All Kids nemen iona &rineke het publiek mee de toekomst in en onderzoeken de rol die onze soort, de mens, daarin speelt. Geïnspireerd op gesprekken met preppers, fanatiekelingen die noodvoorraden inslaan en koste wat kost willen overleven, kiezen iona&rineke ervoor om juist een ode te brengen aan het niet-bestaan.

Kill All Kids is sciencefiction in zijn puurste vorm: fictie gebaseerd op onderzoek en wetenschap. iona&rineke nemen je mee in hun gedachte-experiment. Wat als een klein groepje mensen de toekomst kan bepalen? En als zij de mensheid als virus voor de aarde zien? Wat als je weet dat je de laatste bent?

Met hun fantasierijke teksten schetsen iona&rineke samen met regisseur Alexandra Broeder een verontrustend en griezelig toekomstscenario. Componist Frank Wienk (Binkbeats) creëert beklemmende soundscapes en slagwerk-composities, omringd door een grote hoeveelheid instrumenten, apparatuur, speelgoed en gebruiksvoorwerpen.

van & met: Iona Daniel, Rineke Roosenboom regie: Alexandra Broeder compositie: Frank Wienk  

Uit de PERS

“De regie van Alexandra Broeder vertaalt deze scherpe tekst in een even ontregelende theaterervaring, en de bevreemdende elektronische muzikale contrapties van Frank Wienk – zoals speelgoedobjecten die door een speaker tot trillen worden gebracht – maken de voorstelling tot een futuristisch en intrigerend geheel.” Theaterkrant.nl (diamanten keuze van criticus Laura Roling)

“subliem muziektheater met een indringende, heel goed geschreven tekst, waarin ook nog eens alle theatrale middelen van heel hoog niveau zijn.” ***** RiRo

“Het enthousiasme en de vertelkracht van deze jonge makers is groot, verfrissend en aanstekelijk. Mede hierdoor ben ik even onderdeel van het experiment en van de tribe.” Ugenda

 Interview met Frank Siera 

 

Voor iedereen onder 25 jaar. Ga mee naar de leukste voorstellingen en films!

Geen actuele speeltijden